Uusi, mielenkiintoinen blogisivu ketun pillityksestä!

Aamulla kun junassa katselin uusimmat tapahtumat maailmalta ja somesta niin ilokseni huomasin uuden blogisivun ilmestyneen. Sinänsä blogisivu ei aiheuttanut ilon tunteita aiheuttanut vaan itse aihe.


Houkuttelupyynti metsästysmuotona kiinnostaa kovasti mutta kokemukseni, varsinkin kettujen osalta on kahden käden sormilla laskettavissa. Eikä haittaa jos muutama sormi puuttuu, jos sitä mietit. Joten kaikki vinkit ja ohjeet on tervetulleita, sillä mahdollisuus käydä pillittelemässä on ikävä kyllä aika harvassa.


Blogin kirjoittaja on houkuttelupyynti.fi -yhteisön perustajajäsen. Olen seurannut houkuttelupyynti.fi -ryhmää ja sitä kautta seurannut/saanut tietoa. Keskustelu on vilkasta ja vastaukset asiallisia joten tätä ryhmääkin tohtii suositella kiinnostuneille, eikä se pelkästään ketun pillittelyyn keskity. 

Kirjoittajan esitelyssä kerrotaan lisäksi, että hän toimii yhteistyössä Suomen Metsästäjäliiton kanssa ja kirjoittaa houkuttelupyynnistä muun muassa Jahti -lehteen.

Joten jään suurella mielenkiinnolla odottamaan kirjoituksia!


http://ketunpillitys.blogspot.fi/Mielestäni tälläisiä sivuja tarvitaan lisää. Paikkoja joihin kerätään tärkeä ja toimiva tieto. Arvostan suuresti niitä jotka viitsivät näitä sivuja yllä pitää.

Facebookissa on eri "alan"  metsästykseen liittyviä ryhmiä joissa on välillä hyvääkin keskustelua mutta siellä se tieto ei ole niin helposti löydettävissä, lisäksi tiettyä asiaa on hieman hankala hakea ryhmän sisältä julkaisuista ja julkaisut eivät kauan pysy pinnalla muun feedin takia.

Aina voi heittää kysymyksen mutta niitä samaa asiaa käsitteleviä kysymyksiä on ollut jo kymmeniä. Joskus myös vastaajat alkavat kyllästyä samoihin jaaritteluihin ja vastauksien taso laskee myös, joskus, sen mukaisesti.

Foorumeilla on myös vastaava ongelma, asiat menee helposti "Benelli vs. Baikal" -väittelyksi. (Benelli on parempi!)


Tero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti