Trackerpack modaus vol. 1

Trackerpack sai ensimmäiset muokkaukset eilen. Lisäsin reppuosaan, molemmin puolin, molle-lenkit irtotaskuja varten joista tärkein oli radiotasku. Toiselle puolelle voi laittaa mitä lystää.

Vihreää nylonnauhaa löyty vanhoista rikki menneistä varusteista joita on säilyttänyt "jos joskus tarvii"-periaattella. Mustaa nauhaa löytyy esim. Eurokankaansa  0.70-1.20e/m hintaan, löyty 2cm ja 3cm leveystä. Ja tietenkin nettikaupoista löytyy vielä paremmin valikoimaa jos tarvetta on. Ompelukseen käytin hieman vanhempaa lankaa kuin normaalisti, enpä muista mitä numeroita siitä kyljessä oli mutta sellasta, että justiinsa sai isoimman neulon silmästä läpi.

Radiotaskuna toimii Blackhawkin S.T.R.I.K.E. radiotasku johon mahtuu hyvin Genzon radio. Lisään siihen vielä kuitenkin, jonkinlaisen kuminauhasulkusystemiin, jolla estetään vesisateen/lumen kertymisen taskuun. Taskunpohjalla on tottakai vedenpoistoreikä.
Joitakin viikkoja sitten, FB:n Metsästäjät! -ryhmässä tuli keskustelua, ja myöskin suoraa palautetta metsästäjille, tyhjistä hylsyistä joita jätetään luontoon. Eräs maanomistaja oli sanonut vuokrasopimukset irti kun hänen pelloiltaan löytyi jatkuvasti tyhjiä hylsyjä.  Luonnon roskaaminen on tyhmä asia muutenkin mutta kun metsästäjät tekee sitä niin se pilaa harrastuksen mainetta.

Tässäpä vinkki jos hylsyjä on vaikea laittaa taskuun tai reppuun. Sopii muuhunkin käyttöön, pakkautuu pieneen tilaan, menee esim. vyölle. Maxpedition Rollypoly. Itselläni käytössä toisaalla.
Tero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti