Kauriinhirvenpossunliha tortillat


Hei, te kaikki tervastulenkatkuiset herkkusuut! 

Tuli menneenä iltana käärittyä iltapalaksi uunilihan rippeistä tortillat jotka olivat sen verran gutaa, että voin tohtia suositella ja laittaa jakoon.

Tällä kertaa pakastimen kätköistä uuniin löytyi kaurista, hirveä ja possunlihaa. Lihat saivat ensikosketuksen viikonloppuna uunissa ja näitä nautittiin perinteisesti pottumuusin kanssa.

Viikolle jäi rippeitä jäljelle niin ajattelin kokeilla niitä tortillan välissä. Yleensä suosin tätä herkkua ruisleivän päällä mutta ollaan välillä kansainvälisiä. Putsasin lihat ja silppusin niitä pienemmäksi pulledporkin tapaan. Käräytin ne vielä paistinpannun kautta jotta sain pintaan hieman rapeutta ja tietty mehukkuutta. Maustellaan mieltymysten mukaan.

Paistettu lihasilppu kylmän lätyn päälle ja siihen sipulia, smetanaa, ja muut mausteet (tacotacomexikanakana jne). Itse laitoin vain vamppyyrisuolaa, pippuri ja suola oli jo laitettu pannulla. Jos olisi ollut tuoretta habaneroa niin sitten olisi ollut sitäkin.  Ja sitten hetkeksi uuniin grillivastuksen alle niin, että juusto sulaa ja lätty lämpenee. Lopuksi tarvittavat tuoreet kasvikset päälle ja mitä kaapista löytyy teemaan sopien. 
Tero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti