Ekat kerrokset

No niin, vihdoin pääsin hommiin, maalaushommiin.

Kuten suunnitelmissa oli niin teippasin karhennukset ja perän kumiosat jotta jäävät mustaksi. Pintakäsittelyä en tehnyt sen kummempaa kuin, että pyyhkäsin asetonilla puhtaaksi. En alkanut hiomaan koska krylonin maalit ovat ottaneet kiinni ennenkin pintaan kuin pintaan. Mutta toivotaan parasta. Tietenkin kaikki ei maalattavat kohdat ja kolot teippasin kiinni. 

Pohjamaaliksi laitoin krylonin hiekkaa. Yleensä käyttänyt khakia mutta ajattelin, että tuollainen hiekka joka on hieman keltaisempi kuin khaki, olisi luonnollisempi sävy pohjalle. Tätä laitoin kaksi kerrosta. Kuvasarjan ensimmäisissä kuvissa näkyy ensimmäinen kerros.

Pohjavärin jälkeen aloin tekemään ensimmäistä kuviota ja ensimmäistä kertaa kynäruiskulla. Koko alueelle laitoin ohuen läpikuultavan krylonin kirkkaan vihreän kerroksen ja sitten haluttuihin kohtiin voimakkaampia laikkuja.

Tämän jälkeen tulee vielä ruskeaa, tummempaa vihreää ja vähän mustaa niin että yleisväritys ei jää noin vaaleaksi kuin kuvissa.. Lopuksi katson ja mietin laitanko sapluunoilla oksa ja lehtikuviota.


Tero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti